Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson schrijft lied voor slachtoffers Katrina

Shownieuws

Michael Jackson heeft een nummer geschreven om de slachtoffers van de orkaan Katrina te helpen. Jackson duikt binnenkort de studio in om het nummer op te nemen.

Michael Jackson heeft een nummer geschreven om de slachtoffers van de orkaan Katrina te helpen. Jackson duikt binnenkort de studio in om het nummer op te nemen. De voorlopige titel van de song is 'From the bottom of my heart', zegt zijn woordvoerder Raymone K. Bain. De 47-jarige zanger wil bekende collega's vragen met hem mee te werken aan het nummer.

"Het doet mij vreselijk pijn om mensen te zien lijden aan de kust van mijn land", verklaart Jackson. "Ik ga andere collega's uit de muziekindustrie vragen mij te helpen om hoop en verlichting te brengen aan al deze mensen die alles hebben verloren."

Het nummer, dat volgens Jackson ongeveer dezelfde stijl krijgt als de wereldwijde hit 'We are the world', moet binnen twee weken op cd staan. Jackson schreef in 1985 mee aan de hit 'We are the world', waarvan de opbrengst bestemd was voor verschillende doelen in Afrika.

De 'King of Pop' heeft na zijn vrijspraak van kindermisbruik in juni geleefd als een kluizenaar. De afgelopen maanden heeft hij veel tijd doorgebracht in de eilandenstaat Bahrein als gast van sjeik Abdulla bin Hamad al Khalifa. De sjeik is eigenaar van het platenlabel '2 Seas Records' en brengt de liefdadigheidssingle van Jackson binnenkort uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen