Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Veertigduizend 'Decksels' verkocht

Shownieuws

'Decksels', de nieuwe columnbundel van Daphne Deckers, is sinds het uitkomen van het boek eind vorige maand zeker veertigduizend keer over de toonbank gegaan.

'Decksels', de nieuwe columnbundel van Daphne Deckers, is sinds het uitkomen van het boek eind vorige maand zeker veertigduizend keer over de toonbank gegaan. Volgens woordvoerder Nadine Bakker van Tiron Uitgevers zijn dat er 'ontzettend veel'. 'Decksels' is het zevende boek van de voormalige Bond-girl en echtgenote van ex-tennisser Richard Krajicek.

Het boek is een bundel van 67 columns die Daphne scheef voor de bijlage TV-Weekeinde van dagblad De Telegraaf. In 2003 had ze succes met 'Opwaartse drukte', eveneens gebundelde columns. Daarvan zijn in totaal ongeveer 150 duizend exemplaren verkocht.

Behalve de tweede druk van 'Decksels', die inmiddels in de winkels ligt, is sinds vorige maand het boek 'Mamagenda 2006' uit. Daarin staan behalve uittips en beautyaanbiedingen knutselideeën en recepten.

Daphnes nieuwste project, 'Pedagoochelen, opvoedstress van vier tot zes' ligt voor onbepaalde tijd stil wegens een schouderblessure. Deckers liep de blessure op door jarenlang met één vinger te typen. De 36-jarige Daphne kan daardoor voorlopig niet achter haar computer werken. De geplande datum van uitgave, vlak voor moederdag volgend jaar, komt waarschijnlijk te vervallen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen