Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Couturier Bergschot sluit managementcontract

Shownieuws

De Amsterdamse couturier Marlon Bergschot heeft zich aangesloten bij het management van The Casting Company. Hij is de enige couturier in die stal.

De Amsterdamse couturier Marlon Bergschot heeft zich aangesloten bij het management van The Casting Company. De 26-jarige Bergschot is volgens managing director Christian Houkes van The Casting Company 'een modetalent dat aan het begin van zijn couturecarrière staat'. Hij is de enige couturier in de stal van The Casting Company.

Het managementbedrijf behartigt de belangen van uitvoerend kunstenaars, acteurs, modellen, mannequins en creatieve talenten. The Casting Company en Bergschot proberen samen vaste voet op Nederlandse bodem te krijgen, zegt Houkes.

Op dit moment is de couturier bezig met de voorbereidingen van zijn Haute Couture wintercollectie 2006. De collectie wordt op 23 oktober gepresenteerd onder de naam 'Society!' in het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee. Zijn collectie is ook te koop in de kledingwinkel van het hotel.

Bergschot werd geboren op Curaçao. Hij mag inmiddels verschillende Nederlandse sterren tot zijn cliëntèle rekenen. De couturier verzorgt onder meer de kleding van Jasmine Sendar in het tv-programma 'Veronica's lekkerste'. Froukje de Both stak zich als bruidsmeisje van Jasmine al eens in een van zijn creaties. Ook sterren als Jorinde Moll, Bruni Heinke, Susan Blokhuis en Ans Markus hebben een creatie van de couturier in hun kast hangen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen