Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frits Jansma heeft geen tijd voor 'Champagne'

Shownieuws

'Onderweg naar morgen'-acteur Frits Jansma heeft geen tijd voor het toneelstuk 'Champagne'. Het draaischema van de serie is niet te combineren met repetities.

'Onderweg naar morgen'-acteur Frits Jansma heeft geen tijd voor het toneelstuk 'Champagne'. Het draaischema van de soapserie, waarin hij de barman JP speelt, is niet te combineren met de repetities voor de theatervoorstelling. Hij was gecast voor de rol van Bert, de ex-man van het hoofdpersonage, gespeeld door Carry Tefsen.

De rol van Jansma wordt overgenomen door Cees Heyne, bekend van televisieseries als 'Niemand de deur uit' en 'Goede tijden, slechte tijden'. De overige rollen worden behalve door Tefsen onder anderen gespeeld door Hans Cornelissen ('Zeg 'ns AAA') en Peggy-Jane de Schepper ('Costa').

In de komedie speelt Tefsen een zangeres die haar afscheidstournee voorbereidt. De laatste jaren stond de zangeres minder in de schijnwerpers dan haar lief was. Ze wil nog één keer schitteren en haar oude successen laten horen. Op oudejaarsavond wacht zij met haar dochter de komst af van haar twee andere kinderen die ze sinds tien jaar niet heeft gezien, omdat ze genoeg hadden van hun egoïstische moeder.

De première van de voorstelling is op 13 november in het Zaantheather in Zaandam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen