Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Experimenten met 'Spuiten & Slikken'

Shownieuws

Sophie Hilbrand geeft maandagavond de aftrap van het nieuwe wekelijkse BNN-programma 'Spuiten & Slikken'. Het programma experimenteert met seks en drugs.

Sophie Hilbrand geeft maandag de aftrap van het nieuwe wekelijkse BNN-programma 'Spuiten & Slikken'. In het programma praat ze met verschillende gasten over seks en drugs. Verslaggever Filemon Wesselink maakt reportages over drugs om er een zo realistisch mogelijk beeld van te geven. Ties van Westing neemt seks onder zijn hoede. In zijn reportages recenseert hij zijn eigen seksuele experimenten.

De makers van het programma recenseren de onderwerpen 'als een soort theaterrecensent', legde eindredacteur Sjoerd van den Broek zaterdag uit in een interview met TV Weekeinde. "Alles is er al over gezegd, maar een volwassen recensie is er nooit over gemaakt." Hij benadrukt dat BNN er niet op uit is 'shock-tv' te maken. "We willen juist goed en gedegen laten zien wat seks en drugs met je doen."

Voor de drugsexperimenten heeft de jongerenzender flink geld op tafel gelegd. Van den Broek vertelt 'via via' aan de juiste mensen te zijn gekomen. "Voor drugs en seks zul je inderdaad mensen moeten betalen", zegt hij. "Gelukkig hebben die dan wel ervaring; weten zij hoe je een en ander het beste doet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen