Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joyce Stevens opent 'Ron Blaauw Palazzo'

Shownieuws

Musicalster Joyce Stevens, bekend van haar rol in 'Saturday night fever', opent vijdag het 'Ron Blaauw Palazzo', het 'theater van de zintuigen' in Amsterdam.

Musicalster Joyce Stevens, bekend van haar rol in 'Saturday night fever', opent vijdag het 'Ron Blaauw Palazzo'. Topkok Blaauw brengt in de spiegeltent van Palazzo acrobatiek, comedy en magie samen aan de eettafel. Het is de tweede keer dat Blaauw zijn naam verbindt aan het 'theater van de zintuigen', dat tot eind januari in Amsterdam staat.

Een avond in de spiegeltent wordt verzorgd door verschillende 'Grand Ladies' uit de musical- en jazzwereld. De artieste praat en zingt de avond aan elkaar. Het is nog niet bekend wie de andere artiesten zijn die de avond aan elkaar praten.

Blaauw ziet de zwijgzame en mysterieuze gastheer graaf Evgeniv Voronin als een van de hoofdacts van de avond. De wanden van de tent in Amsterdam zijn bekleed met spiegels en de tent ademt volgens Blaauw iets Moulin Rouge-achtigs uit. "De sfeer is echt waanzinnig", zegt de kok tegen Novum Nieuws.

Blaauw zit er enkele dagen voor de première rustig bij. De voorbereidingen voor de theatershow met diner zijn sinds drie maanden in volle gang en de kok weet dat alles tot in detail is uitgewerkt. "We koken à la carte voor 350 mensen. Het is allemaal een kwestie van goed indelen", vertelt Blaauw, die een restaurant heeft met de prestigieuze Michelin-ster in Ouderkerk aan de Amstel.

De kok ziet de mix van het à la carte koken voor zoveel mensen en de acts van Palazzo als de grootste uitdaging. "Ik vind de show van bijvoorbeeld Cirque du Soleil geweldig, maar in de pauze moet je twintig minuten in de rij staan voor een lauw warm kopje koffie en een gevulde koek", verklaart Blaauw. "Bij Palazzo vind ik de show top, het eten goed en de entourage fantastisch."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen