Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Orlando Bloom helpt fan uit de brand

Shownieuws

Acteur Orlando Bloom heeft een fan van 'The lord of the rings' tijdens het Amerikaanse programma 'Oprah' uit de brand geholpen. Hij gaf ook Oprah een cadeau.

Acteur Orlando Bloom heeft een fan van 'The lord of the rings' tijdens het Amerikaanse programma 'Oprah' uit de brand geholpen. Dat meldt Softpedia. Het gaat om het meisje Jessica dat haar filmcollectie is kwijtgeraakt door orkaan Katrina. Jessica mag de acteur ook vergezellen tijdens de première van zijn film 'Elizabethtown'.

De 28-jarige acteur, die bekend werd als de elf Legolas uit 'The lord of the rings', heeft de fan verrast door haar te bezoeken. Hij gaf Jessica waardebonnen van het kledingmerk Guess en signeerde allerlei spullen van haar favoriete film om de pijn van haar verloren filmcollectie te verzachten.

Bloom was blij dat hij iets voor de fan heeft kunnen betekenen. "Een van de dingen die ik heb geleerd, is dat rijkdom moet worden gedeeld. Het loont als je iets geeft aan een ander." Tijdens de show gaf de Britse acteur een halsband en een hondenriem cadeau aan presentatrice Oprah Winfrey.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen