Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lil' Kim heeft ruzie met 50 Cent

Shownieuws

Lil' Kim heeft toegegeven dat zij ruzie heeft met 50 Cent. De relatie tussen de twee is bekoeld nadat zij in 2003 samen het nummer 'Magic stick' opnamen.

Lil' Kim heeft toegegeven dat zij ruzie heeft met 50 Cent. De twee hebben in 2003 samen het nummer 'Magic stick' opgenomen. In een interview met het persbureau AP laat de rapper weten dat de relatie sindsdien is bekoeld. "Ik heb niet veel respect meer voor 50 Cent, omdat zijn muziek erg gewelddadig is."

De 30-jarige rapper zegt de muziek van 50 Cent niet te willen 'dissen'. "Ik houd soms wel van zijn muziek, maar ik heb het gevoel dat hij in zijn privé-leven ook geweld promoot. Dat is niet goed, want geweld is geen goede boodschap." De hiphopartieste werd dit jaar tot een jaar en een dag gevangenisstraf veroordeeld, omdat zij onder ede zou hebben gelogen over een schietpartij.

Lil' Kim, die in werkelijkheid Kimberley Jones heet, vindt het niet professioneel dat 50 Cent haar tijdens zijn optredens belachelijk maakt. "Hoe kan een man nou ruzie maken met een vrouw. Dat is echt niet cool. Als ik zeven miljoen platen verkocht, zou ik met niemand ruzie willen maken."

Over een ding is de rapper, die een Grammy heeft gewonnen voor haar bijdrage aan de remake van het nummer 'Lady Marmelade', duidelijk. "In de toekomst neem ik absoluut geen duet meer op met 50 Cent." Het nieuwe album van Lil' Kim 'The naked truth' ligt sinds vorige week in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen