Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson valt in menigte

Shownieuws

Michael Jackson is gevallen toen hij door zijn fans werd belaagd buiten het Victoria Palace theater in Londen. Jackson viel midden in de drukte.

Michael Jackson is gevallen toen hij door zijn fans werd belaagd buiten het Victoria Palace theater in Londen. De zanger probeerde door de mensenmassa zijn weg naar het theater te vinden, waar hij de theaterversie van de film 'Billy Elliot' bezocht. De beveiliging van het theater probeerde tevergeefs een pad vrij te maken voor de 47-jarige zanger, zodat hij de voordeur van het theater kon bereiken. Jackson viel midden in de drukte.

Tijdens de voorstelling mengde Jackson zich met andere bezoekers. Volgens bezoekers was de popzanger vrolijk en lachte hij vaak. "Hij zei ons gedag en er waren veel mensen om hem heen. Hij was erg aardig tegen ons. Zijn kinderen waren ook bij hem", vertelt een 47-jarige ooggetuige.

De popzanger was in de Britse hoofdstad om een liefdadigheidssingle op te nemen voor de slachtoffers van orkaan Katrina. Het is niet duidelijk waarom Jackson de opnamestudio in Londen heeft gekozen voor zijn project dat 'From the bottom of my heart' gaat heten. Het was de eerste keer sinds zijn vrijspraak in juni dat The King of Pop de Britse hoofdstad bezocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen