Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fotograaf zaak Witherspoon vervolgd

Shownieuws

Een fotograaf die wordt beschuldigd van het in gevaar brengen van een kind toen hij foto's van actrice Reese Witherspoon probeerde te nemen, wordt vervolgd.

Een fotograaf die wordt beschuldigd van het in gevaar brengen van een 5-jarig kind toen hij foto's van actrice Reese Witherspoon probeerde te nemen, wordt vervolgd. De 44-jarige Todd. K. Wallace moet woensdag voor de rechter verschijnen, omdat hij een kind en een moeder met zijn camera zou hebben geslagen.

De advocaat van de 'Legally blond'-actrice heeft laten weten dat Witherspoon werk van deze zaak wil maken. "Het slaan en in gevaar brengen van een kind om foto's te maken voor bladen is crimineel. Het is ook helemaal niet normaal om dit te doen."

De moeder van het kind is een goede vriendin van Witherspoon. De kinderen van de actrice en haar vriendin waren volgens ooggetuigen erg geschrokken van het voorval. "De kinderen waren zeer aangedaan. Ze huilden van verdriet", vertelt een ooggetuige.

Het is de actrice nu wel gelukt om paparazzi te laten vervolgen. Aanklagers besloten eerder, in augustus, de fotografen die Witherspoon zouden hebben achtervolgd toen zij naar huis reed, niet te vervolgen.

Witherspoon, die bekend is van films als 'Legally Blonde' en 'Sweet home Alabama', is getrouwd met acteur Ryan Phillippe. Het paar heeft twee kinderen en woont in een bewaakte gemeenschap in Los Angeles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen