Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Teeuwen stopt voorlopig met cabaret

Shownieuws

Hans Teeuwen zegt de komende jaren geen cabaretprogramma's meer te zullen maken. De voorstellingen matten hem zo af, dat hij 'gewoon even klaar' is met cabaret.

Hans Teeuwen maakt de komende jaren geen cabaretprogramma’s meer. De voorstellingen matten hem zo af, dat hij 'gewoon even klaar' is met cabaret. Dit zegt de 38-jarige cabaretier vrijdag in de Volkskrant.

Teeuwen sluit niet uit dat hij ooit weer op het podium zal staan, maar nu vergen de voorstellingen te veel energie van hem. Een cabaretprogramma moet volgens Teeuwen toch ten minste honderd keer worden gespeeld. Dat bestrijkt een periode van zeker anderhalf jaar. Zo'n lange tournee ziet hij zichzelf de komende tijd niet meer maken.

De cabaretier zegt filmen nu leuker te vinden. Hij geeft aan daar op dit moment veel meer plezier en voldoening uit te halen dan uit een nieuw theaterprogramma. "Cabaret is toch eentonig. In film zit meer variatie."

Teeuwens regiedebuut 'Masterclass' wordt vertoond op het Nederlands Film Festival in Utrecht. Het festival vindt plaats van 28 september tot 7 oktober.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen