Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jackie Chan: ik ben niet tegen Zuid-Korea

Shownieuws

De Chinese acteur Jackie Chan ontkent anti Zuid-Korea te zijn. De acteur beschuldigt de media van het verdraaien van zijn woorden.

De Chinese acteur Jackie Chan ontkent dat hij 'anti-Zuid-Korea' is. De acteur beschuldigt de media zijn woorden te hebben verdraaid. Chan zou hebben gezegd dat Zuid-Koreaanse acteurs in de Chinese media als sterren worden gezien, maar dat hetzelfde niet gezegd kan worden voor Chinese acteurs in Zuid-Koreaanse media.

De in Hong Kong geboren acteur ontkende zaterdag tijdens een promotietournee in Zuid-Korea voor zijn nieuwe film 'The myth', ook dat hij zou hebben gezegd dat het succes van Zuid-Koreaanse producties niet aan de kwaliteit ervan zou liggen. "Ik heb twee jaar in Korea geleefd. Hier zou niemand geloven dat ik anti-Korea ben."

De Zuid-Koreaanse popcultuur, van televisieseries tot popidolen, heeft de laatste jaren Hong Kong en de rest van Azië in een hoog tempo veroverd. Behalve Chan speelt ook de Zuid-Koreaanse actrice Kim Hee-seon en de Indiase actrice Mallika Sherawat een rol in 'The myth'. De film zal niet in de Nederlandse bioscopen draaien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen