Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huishoudster De Niro opnieuw gearresteerd

Shownieuws

De huishoudster, die wordt beschuldigd van het bestelen van Robert de Niro's echtgenote, is opnieuw gearresteerd. Zij zou een sofi-nummer hebben gestolen.

De huishoudster, die wordt beschuldigd van het bestelen van Robert de Niro's echtgenote, is opnieuw gearresteerd. Lucyna Turyk-Wawrynowicz zou een identiteitsbewijs hebben gestolen. Volgens de politie van New York heeft de Poolse vrouw de afgelopen jaren onder het sofi-nummer van een 13-jarig meisje gewerkt.

Aanklager Anne Schwartz ontdekte het misdrijf toen zij het curriculum vitae van de huishoudster onderzocht in verband met haar lopende zaak. De aanklager zegt dat Turyk-Wawrynowicz sinds 2000 onder het sofi-nummer van een 13-jarig mesje hebben gewerkt. Het kind was destijds acht jaar.

De huishoudster is in juni al aangeklaagd door verschillende beroemheden. De politie zou in het huis van de Poolse vrouw diverse gestolen spullen hebben gevonden van sterren. Zo zijn diamanten oorbellen van Grace Hightower, de vrouw van De Niro, in het huis aangetroffen. Deze kosten naar schatting meer dan honderdduizend euro.

De 35-jarige Poolse moet dinsdag weer voor de rechter komen. Als Turyk-Wawrynowicz voor beide aanklachten schuldig wordt bevonden, hangt haar een gevangenisstraf van veertien jaar boven het hoofd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen