Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Optreden Ashlee Simpson vlekkeloos verlopen

Shownieuws

Het optreden van de zangeres Ashlee Simpson in de Amerikaanse show 'Saturday night live' is zaterdag vlekkeloos verlopen. Ze zong 'Catch me when I fall'.

Het optreden van de zangeres Ashlee Simpson in de Amerikaanse show 'Saturday night live' is zaterdag vlekkeloos verlopen. Het jongere zusje van Jessica Simpson, dat voor de tweede keer in het programma heeft opgetreden, kreeg eindelijk de kans om haar 'playback'-fiasco van vorig jaar recht te zetten. Met de ballad 'Catch me when I fall' maakte de jonge zangeres veel indruk op het publiek.

Een jaar geleden werd Ashlee in hetzelfde programma betrapt op playbacken. Miljoenen kijkers hoorden haar toen een nummer inzetten, terwijl ze de microfoon nog tegen haar middel aanhield. "Ik schreef dit nummer na mijn beschamende optreden bij 'Saturday night live'", zei de zangeres voor haar optreden. Toen Simpson klaar was, huppelde de jonge zangeres glimlachend van het podium.

Hoewel de vader en tevens manager van Ashlee beweert dat zijn dochter destijds niet live kon zingen omdat ze last had van haar stem, resulteerde het playbackincident in een stigma. Ashlee wordt door critici gezien als hét voorbeeld van de hedendaagse hype die niets te maken heeft met zogenaamde 'echte muziek', en waarbij uiterlijk boven inhoud gaat.

Na het eerste nummer, keerde Simpson aan het einde van de show terug op het podium voor een ander nummer van haar nieuwe album 'I am me'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen