Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Biel meest sexy vrouw

Shownieuws

Jessica Biel is door het blad Esquire uitgeroepen tot meest sexy vrouw van dit moment. De actrice staat in november op de cover.

Jessica Biel is door het blad Esquire uitgeroepen tot meest sexy vrouw van dit moment. De actrice staat in navolging van Angelina Jolie, de winnares van vorig jaar, op de cover van de novembereditie van het Amerikaanse magazine.

Volgens Esquire-hoofdredacteur David Granger was het een 'enorme opgave' een opvolgster voor Jolie te vinden. "Het was een leuk idee om Angelina te benoemen maar zie daarna maar eens iemand te vinden die op iedereens netvlies staat gebrand, en ook nog eens nieuw en verfrissend is."

Het blad verkoos eveneens drie sexy vrouwen uit andere leeftijdscategorieën: de Chinese actrice Gong Li (39), Sharon Stone (47) en Rene Russo (51). "Het kost echt geen enkele moeite vrouwelijkheid te beoordelen zonder rekening te houden met iemands leeftijd", zegt Granger. "Jeugdigheid heeft niet meer die automatische aantrekkingskracht die het eerst had."

De 23-jarige Biel viel als actrice voor het eerst op in de tv-serie '7th Heaven'. Vanaf november draait 'Elizabethtown', waarin ze naast Orlando Bloom en Kirsten Dunst te zien is. Eerder dit jaar speelde ze een rol in 'Stealth'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen