Kies je favoriete radiostation

Dossiers

René Riva speelt rolletje in 'Nachtrit'

Shownieuws

De Amsterdamse zanger René Riva speelt een gastrol in de nieuwe Nederlandse speelfilm 'Nachtrit'. In de film zingt hij zijn hit 'Ik pluk 'n ster voor jou'.

De Amsterdamse zanger René Riva heeft een gastrol in de nieuwe Nederlandse speelfilm 'Nachtrit'. In de film brengt Riva zijn hitsingle 'Ik pluk 'n ster voor jou' ten gehore, meldt de site zingendnederland.nl vrijdag. Het nummer is in de film van speciale betekenis voor de hoofdpersoon.

'Nachtrit' gaat over de jonge taxichauffeur Dennis, die zichzelf om zijn droom te verwezenlijken tot in zijn nek in de schulden steekt en verstikt raakt in een crimineel netwerk. Acteur Frank Lammers speelt de hoofdrol is deze actiethriller. De film speelt zich af ten tijde van de taxioorlog die in 2000 in Amsterdam woedde.

Dana Nechushtan, bekend van de veelvuldig bekroonde tv-serie 'Dunya en Desie', heeft de regie in handen. Behalve Lammers hebben ook Fedja van Huêt, Peggy Jane de Schepper en Henk Poort een rol in 'Nachtrit'. De opnames zijn vorige maand van start gegaan. Volgend jaar komt de film uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen