Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reallife soap Bad Candy op Duitse televisie

Shownieuws

De reallife soap 'Bad Candy was here' van de Nederlandse popgroep Bad Candy is vanaf 6 november elke zondag te zien op het Duitse tv-station Nick.

De reallife soap 'Bad Candy was here' van de Nederlandse popgroep Bad Candy is vanaf 6 november elke zondag te zien op het Duitse tv-station Nick. Het programma werd eerder uitgezonden door de Nederlandse zender Nickelodeon. Voor de Duitse versie zullen de afleveringen worden nagesynchroniseerd.

'Bad Candy was here' gaat over het leven van de meidengroep Bad Candy, die bestaat uit zangeres Natalie, gitariste Chantal, bassiste Janneke en drumster Stephanie. Een belangrijk onderdeel binnen de verhaallijn van de serie is het aantrekken van de nieuwe zangeres, de Schotse Natalie. In Nederland was de serie zo'n succes dat nieuwe afleveringen inmiddels in de maak zijn.

Bad Candy werd in 2002 opgericht door zanger Barry Hay van de Golden Earring. Eind 2002 scoorde de meidenrockband een hit met het lied 'Spin around'. Het liedje is een cover uit de film 'Josey and the Pussycats' uit 2001. Dit jaar hadden de meiden een hit met een bewerking van het nummer 'Girls just wanna have fun' van Cindy Lauper.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen