Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Connick spreekt Amerikaanse senatoren toe

Shownieuws

Acteur en zanger Harry Connick jr. heeft de Amerikaanse Senaatscommissie voor Financiën toegesproken. Connick wil dat New Orleans snel wordt opgebouwd.

Acteur en zanger Harry Connick jr. heeft donderdag de Amerikaanse Senaatscommissie voor Financiën toegesproken. De voormalig 'Will and Grace'-acteur spoorde tijdens een vergadering van de commissie de Amerikaanse regering aan om vaart te zetten achter de opbouw van het door orkaan Katrina getroffen New Orleans. "Geld moet hierbij absoluut geen rol spelen."

Connick woonde de bijeenkomst bij in zijn functie als waarnemend voorzitter van Habitat for Humanity's Operation Home Delivery, een organisatie die nieuwe huizen bouwt voor de slachtoffers van de orkaan. "Ik ben zelf in New Orleans opgegroeid. Door deze baan kan ik het verdriet verwerken dat mijn ziel heeft doorboord."

De 38-jarige acteur, die in de serie 'Will and Grace de rol van de eigenaardige dokter Leo Markus speelde, is volgend jaar te zien in een van de grootste musicalhits uit de jaren '50 van de vorige eeuw. Vanaf begin maart is Connick te zien in de Broadway-musical 'The pajama game'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen