Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Inge de Bruijn: Ik ben geen groupie

Shownieuws

Inge de Bruijn is geen groupie. Dat zegt de zwemster vrijdag in Algemeen Dagblad in een reactie op het telefoontje dat ze uit Berlijn kreeg van Robbie Williams.

Inge de Bruijn is geen groupie. Dat zegt de zwemster vrijdag in Algemeen Dagblad in een reactie op het telefoontje dat ze uit Berlijn kreeg van superster Robbie Williams. "Het lijkt me echt leuk hem nog eens te ontmoeten, maar ik ben geen groupie." Williams is in Berlijn om zijn nieuwe album te presenteren aan de Europese pers.

De Bruijn en Williams leerden elkaar woensdag kennen tijdens de opnamen van een televisieprogramma van Paul de Leeuw. "Ik zat backstage toen Robbie vanuit de studio via de camera naar onze tafel keek. 'Is dat je vriendje?', vroeg hij over een hockeyspeler naast me. 'Nee hoor, ik ben single', antwoordde ik. Robbie vroeg me daarna meteen mee uit", vertelt De Bruijn.

Tot een date is het niet gekomen, maar vijf minuten na het concert van Williams woensdag in de Amsterdamse popzaal Paradiso stond hij op de voicemail van de zwemster. Hij hoopte dat ze van het concert had genoten. Meteen daarna belde hij weer en toen nam De Bruijn op: "Robbie, dit is Inky. Of ik de show goed vond? Ik vond het fantastisch, baby."

De Bruijn zegt het leuk te vinden door Williams te zijn gebeld, maar zegt geen verwachtingen te hebben. Wel zou ze graag een keer met de zanger willen stappen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen