Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weer fotograaf gearresteerd op filmset Brad Pitt

Shownieuws

Opnieuw fotograaf gearresteerd toen hij foto's van Brad Pitt wilde maken op de set van 'The assassiniation of Jesse James'.

Opnieuw is een fotograaf gearresteerd toen hij foto's van Brad Pitt probeerde te maken op de filmset van zijn nieuwe film. Dit meldt de Britse omroep BBC. De paparazzo werd betrapt toen hij zich tussen de bosjes verstopte dichtbij de afgesloten set van de film 'The assassination of Jesse James by the coward Robert Ford'.

Het is niet de eerste keer dat Pitt met opdringerige fotografen te maken heeft. Fotograaf David Buston werd vorige maand op dezelfde filmset door de beveiliging betrapt, nadat hij zich had verstopt in een huis. Een verslaggever van People Magazine werd in augustus betrapt door Pitt toen hij zich zonder toestemming op het privé-strand van de acteur had begeven.

Paparazzi krijgen veel geld voor het schieten van een plaatje van de bekende acteur, vooral als hij in gezelschap is met actrice Angelina Jolie. Het gerucht doet sinds maanden de ronde dat de twee een relatie hebben, maar Jolie en Pitt hebben dat nog niet bevestigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen