Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Helwegen stopt niet met plastische chirurgie

Shownieuws

Marijke Helwegen blijft de woordvoerder van de kliniek van Robert Schumacher. Volgens geruchten zou Helwegen zich gaan toeleggen op het preken.

Marijke Helwegen blijft de woordvoerder van de kliniek van Robert Schumacher. Volgens geruchten zou Helwegen zich gaan toeleggen op het preken. "Het is absoluut niet waar. Ik heb vorige week nog mijn 12,5-jarig jubileum bij Robert samen met hem gevierd", vertelt de verontwaardigde presentatrice aan Novum Nieuws.

De ambassadrice van de plastische chirurgie zegt naast het woordvoerderschap ook andere dingen te doen, zoals het geven van lezingen en preken door het hele land. "Ik geef vooral lezingen en preken aan oudere mensen. Ik preek dan over de ethiek van de schoonheid en over de liefde die tussen mensen moet zijn."

De als rooms-katholieke geboren Helwegen heeft naar eigen zeggen altijd al een sterke band met haar geloof behouden. Het preken is niet zomaar op haar pad gekomen."Preken heb ik altijd al gedaan. Ik vind dat mensen elkaar nooit moeten veroordelen. Ik kom zelf uit een rooms-katholiek gezin en ik vind respect heel belangrijk."

De presentatrice van RTV Utrecht is vanaf 18 oktober te zien in de anti-bontcampagne van de stichting PETA(People for the Ethical Treatment of Animals). Samen met Schumacher doet zij een fotoreportage waarin zij beiden bijna naakt te zien zullen zijn. Het moraal van de campagne is 'geef uw garderobe geen bont'. Binnenkort verschijnt een interview door Andries Knevel met Helwegen in het studentenblad Sum.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen