Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Paparazzi geen rol in auto-ongeluk Lindsay Lohan'

Shownieuws

Paparazzi hebben volgens de Amerikaanse autoriteiten geen aandeel gehad in het auto-ongeluk waarin actrice Lindsay Lohan dinsdag licht gewond raakte.

Paparazzi hebben volgens de Amerikaanse autoriteiten geen aandeel gehad in het auto-ongeluk waarin actrice Lindsay Lohan dinsdag licht gewond raakte. "Zij is het onschuldige slachtoffer in dit hele gedoe. De paparazzi hebben geen rol gehad in dit ongeluk. Dat is de uitkomst van het onderzoek", vertelt de politiewoordvoerder van Los Angeles.

De politie zegt dat het ongeluk door de bestuurder van het busje is veroorzaakt. De bestuurder zou zijn busje hebben geprobeerd te keren op het moment dat Lohan zijn busje raakte. Getuigen meldden dat Lohan vlak voor het ongeluk aan het shoppen was, toen zij door tientallen fotografen werd overstelpt.

Volgens een 43-jarige getuige werd de 19-jarige actrice door paparazzi achtervolgd. "Zeker dertig fotografen omcirkelden haar auto. Ze kon nergens naar toe. Sommige fotografen zaten zelfs op haar auto. Ik wist wel dat er iets ernstig zou gebeuren."

Eind mei was Lohan betrokken bij een soortgelijk ongeluk. De actrice uit 'Herbie fully loaded' werd toen ook achtervolgd door een persfotograaf. De paparazzo zou met opzet zijn auto in de Mercedes van de actrice hebben geboord om een foto van haar te kunnen maken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen