Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reality-soap voor De Jeugd Van Tegenwoordig

Shownieuws

De Jeugd Van Tegenwoordig krijgt binnenkort een reality-programma op de Nederlandse televisie. Het programma is dagelijks vanaf 17 oktober op The Box te zien.

Hiphoppers De Jeugd Van Tegenwoordig krijgen binnenkort een reality-programma op de Nederlandse televisie. Het programma heet 'Hard gaan' en wordt dagelijks op de muziekzender The Box uitgezonden. Vieze Fur, Willie Wartaal en P. Dronq zijn van plan 'een diepzinnig docudrama te maken, dat zijn gelijke niet kent in het huidige medialandschap'.

De Jeugd Van Tegenwoordig, dat een grote hit heeft gehad met 'Watskeburt', werd vorige week tijdens de MOBO Awards uitgeroepen tot de 'beste break-through'-act. De jongens van de Nederlandse hiphop-formatie zijn momenteel druk bezig met het promoten van hun nieuwe album 'Parels voor de zwijnen' dat maandag is uitgekomen.

De drie Amsterdamse rappers leerden elkaar kennen tijdens de voorronden van Idols I. Ze slaagden er niet in door de eerste ronde te komen en besloten het met elkaar te proberen. Onder de hoede van de Neger des Heils, majoor Vlosshart (een mysterieuze producer, van wie de ware identiteit onduidelijk is) vormen ze nu De Jeugd Van Tegenwoordig.

De reality-soap van de leden van de Nederlandse groep is vanaf 17 oktober op de televisie te volgen. Om hun nieuwe album te promoten wordt donderdag een optreden gegeven in de Fame Music Store in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen