Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Big Brother op zoek naar man voor Chantal

Shownieuws

Big Brother gaat op zoek naar een man voor bewoonster Chantal. Kandidaten worden gescreend en aan Chantal voorgesteld.

Big Brother gaat op zoek naar een man voor bewoonster Chantal. Op de site van het tv-programma is te lezen dat er kandidaten gescreend worden, die vervolgens aan Chantal worden voorgesteld. Als de 40-jarige Chantal ze leuk vindt, mogen ze blijven logeren in het huis. Big Brother is op zoek naar gevoelige mannen met humor tussen de 34 en 38 jaar en minstens 1 meter 75 lang.

De Amsterdamse Chantal wil 'dolgraag' een kindje, maar heeft geen partner. Dat is de reden dat deze actie door Big Brother op touw wordt gezet. In het programma liet Chantal diverse keren weten dat zij teleurgesteld is dat ze geen partner in het Big Brother-huis heeft gevonden. De officemanager houdt van Italiaanse types, die van het leven genieten, trouw zijn en romantisch. Ze mogen ook niet de baas spelen over Chantal.

Chantal is na drie relaties nu vijf jaar vrijgezel. Ze heeft haar grote liefde verloren door een dodelijk ongeluk. Dat heeft een grote impact op haar gehad. Inmiddels is ze er van overtuigd dat je meerdere liefdes in je leven kan hebben. En staat ze weer open voor de liefde. Geschikte kandidaten kunnen zich aanmelden via de website van Big Brother.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen