Kies je favoriete radiostation

Dossiers

TV Oranje officieel van start

Shownieuws

TV Oranje is woensdag om 13:00 uur officieel van start gegaan. De nieuwe zender zendt achter een decoder videoclips uit van Nederlandstalige artiesten.

TV Oranje is woensdag om 13:00 uur officieel van start gegaan. De nieuwe zender zendt achter een decoder 24 uur per dag videoclips en andere beelden uit van Nederlandstalige artiesten. In Zwolle wordt een feestje bijgewoond door tal van Nederlandse artiesten als Jan Vayne, Koos Alberts en Martin Dams.

Eerder vertelde oud-presentator van de Avro Krijn Torringa aan Novum Nieuws dat Nederlandse artiesten verheugd reageerden op het initiatief van hem en Gerard Ardesch. "Nadat het nieuws bekend was, werd ik spontaan gebeld door Lee Towers. Maar ook de Koninklijke Luchtmacht, die met drie Nederlandse artiesten een show gaat doen met liedjes van Queen, wil onze steun."

TV Oranje is een digitale zender die alleen is te zien met een decoder. De zender zendt geen reclame uit en is voor de opbrengsten afhankelijk van de decoderabonnees. De zender brengt beelden van Nederlandse artiesten in verschillende genres. Dat varieert van pop tot rap en van cabaret tot klassiek. TV Oranje is het eerst te zien bij TV Home van Essent, daarna volgen andere kabelexploitanten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen