Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw album K3 goud

Shownieuws

Het nieuwe album 'Kuma he' van K3 heeft de status van Gouden Plaat bereikt. Van het album zijn sinds zaterdag zeker veertigduizend exemplaren verkocht.

Het nieuwe album 'Kuma he' van K3 heeft de status van Gouden Plaat bereikt. Van het album, dat sinds zaterdag in de winkels ligt, zijn tot woensdag zeker veertigduizend exemplaren verkocht. De nieuwe cd staat op de eerste plaats in de tussennotering van de Mega Top 100. Hiermee is 'Kuma he' het zevende album van de meidengroep dat vanuit het niets op de eerste plaats komt.

De Vlaamse meiden van K3 staan van 19 tot en met 26 oktober met twaalf concerten in Ahoy' Rotterdam. Met deze concertenreeks breekt K3 een record. Het wordt de eerste muziekband die twaalf achtereenvolgende concerten geeft in de muziektempel.

K3 bestaat uit Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De dames hebben totnogtoe zes albums gemaakt. Verder zijn ze bekend van het televisieprogramma 'De wereld van K3' en schitterden ze op het witte doek in de bioscoopfilm 'K3 en het magische medaillon'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen