Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan opnieuw gewond na auto-ongeluk

Shownieuws

Actrice Lindsay Lohan is dinsdag opnieuw licht gewond geraakt bij een auto-ongeluk. Volgens getuigen werd de 19-jarige actrice door paparazzi achtervolgd.

Actrice Lindsay Lohan is dinsdag opnieuw licht gewond geraakt bij een auto-ongeluk. Volgens getuigen werd de 19-jarige actrice door paparazzi achtervolgd, toen haar Mercedes een busje raakte. Lohan, de bestuurder van het busje en de twee overige inzittenden werden na het voorval naar een ziekenhuis gebracht. Eind mei was Lohan betrokken bij een soortgelijk ongeluk.

Javier Ramirez heeft het ongeluk dinsdag van dicht bij meegemaakt en herkende de actrice meteen. "Ze was er ondersteboven van. Ze bleef maar zeggen: 'O mijn god, o mijn god, ik kan het niet geloven'", vertelt de eigenaar van een antiekwinkel. De actrice stormde na het ongeluk de winkel van Ramirez binnen om van de schrik te bekomen.

Een 43-jarige vrouw die op het moment van het ongeval met haar dochter aan het winkelen was, zag het ongeluk naar eigen zeggen aankomen. "Zeker dertig fotografen omcirkelden haar auto. Ze kon nergens naar toe. Sommige fotografen zaten zelfs op haar auto. Ik wist wel dat er iets ernstig zou gebeuren."

Eind mei werd de actrice uit 'Herbie fully loaded' eveneens achtervolgd door een persfotograaf. De paparazzo zou met opzet zijn auto in de Mercedes van de actrice hebben geboord om een foto van haar te kunnen maken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen