Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mick Jagger ontkent kloof Rolling Stones

Shownieuws

De vriendin van Mick Jagger, styliste L'Wren Scott, heeft geen wig gedreven tussen de bandleden van de Rolling Stones. "Nonsens", zegt Jagger.

De vriendin van Mick Jagger, styliste L'Wren Scott, heeft geen wig gedreven tussen de bandleden van de Rolling Stones. "Nonsens", zegt Jagger. Volgens de leadzanger van de Amerikaanse band bemoeit L'Wren zich helemaal niet met de Stones.

Een Britse krant publiceerde onlangs het verhaal dat Scott de bandleden boos had gemaakt door hen ongevraagd van kledingadviezen te voorzien. Ze zou hen ook hebben geadviseerd niet meer te roken. Volgens Jagger is hiervan geen sprake. "We hebben nooit onenigheden gehad over kleren, roken of L'Wren. Dit hele gedoe is erg kwetsend voor haar."

Volgens de voorman van de Stones kan de 38-jarige L'Wren met iedereen goed opschieten. "Ze is een goede vriendin voor de vrouwen van de bandleden." Dat bevestigt de vrouw van gitarist Ron Wood. "L'Wren heeft goede smaak en iedereen kan goed met haar overweg wanneer we op tournee zijn," zegt Jo Wood.

De bandleden van de Rolling Stones promoten momenteel hun album 'A bigger bang' in Noord-Amerika tijdens hun wereldtournee. Na een aantal concerten in Zuid-Amerika en Azië bezoeken de rockers Europa voor een aantal concerten. Volgens gitarist Keith Richards wordt Nederland ook in het tourneeschema opgenomen. Het is nog niet bekend wanneer en waar de concerten in Europa plaatsvinden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen