Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stalker moet uit de buurt van Anderson blijven

Shownieuws

De man die Pamela Anderson meer dan een maand zou hebben lastiggevallen, mag de komende drie jaar niet in de buurt komen van de actrice.

De man die Pamela Anderson meer dan een maand zou hebben lastiggevallen, mag de komende drie jaar niet in de buurt komen van de actrice. William Peter Stansfield heeft van een Amerikaanse rechter daarnaast een straatverbod gekregen. Volgens de rechter is 'helder en overtuigend genoeg' aangetoond dat de man Anderson en haar familie heeft lastiggevallen.

De 38-jarige actrice was naar de rechter gestapt, omdat Stansfield niet alleen haar, maar ook haar kinderen had benaderd. Zo zou de 29-jarige stalker haar 7-jarige zoontje op school hebben aangesproken. Anderson zag dit en liep naar de man. Stansfield zou vervolgens gezegd hebben dat de actrice moest stoppen met de serie 'Stacked'.

Anderson vertelde de rechters 'enorm bang' te zijn geweest, zeker nadat Stansfield haar schoonzus en babysitter zou hebben lastiggevallen. Zowel de actrice als de veroordeelde was niet in de rechtszaal aanwezig toen de rechter het vonnis uitsprak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen