Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Melissa Etheridge maakt sitcom over eigen leven

Shownieuws

Melissa Etheridge werkt aan een televisieserie. De sitcom gaat over hoe het leven van de zangeres had uitgezien als ze in Kansas was blijven wonen.

Melissa Etheridge werkt aan een televisieserie. De sitcom, die wordt gemaakt door de Amerikaanse televisiezender ABC, gaat over het leven van de 44-jarige zangeres. "De serie gaat over hoe mijn leven eruit had gezien als ik in Kansas was blijven wonen en niet mijn geluk elders was gaan zoeken", vertelt zij aan het magazine Time. "Ik was dan docent geworden, was lesbisch geweest en had daar mijn leven moeten opbouwen."

De zangeres, die twee keer een Grammy Award heeft gewonnen, zegt voor haar inkomen niet afhankelijk te willen zijn van toeren. Een show op televisie zou betekenen dat ze 'op tijd thuis zou zijn voor het eten'.

Etheridge, die dit jaar de ziekte borstkanker heeft overwonnen, brengt deze week een 'Greatest hits'-cd en een dvd uit. De Amerikaanse won in 1992 een Grammy voor beste vrouwelijke rockzangeres met het nummer 'Ain't it heavy'. In dezelfde categorie ontving ze twee jaar later een Grammy voor het nummer 'Come to my window'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen