Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zangeres Within Temptation is zwanger

Shownieuws

Sharon den Adel en Robert Westerholt van de Nederlandse Gothic-rockgroep Within Temptation verwachten eind januari een kindje. Sharon is vijf maanden zwanger.

Sharon den Adel van de Nederlandse gothic-rockgroep Within Temptation is vijf maanden zwanger. Dit meldt de band op haar website. De 31-jarige zangeres en haar 30-jarige vriend Robert Westerholt, de gitarist van de band, verwachten de baby eind januari. De optredens zijn voorlopig afgelopen, maar de groep gaat niet uitrusten. Er wordt gewerkt aan een nieuwe dvd en aan het vierde album.

De dvd 'The Silent Force Tour', die verschijnt op 18 november, bevat de opname van het concert dat de band eerder dit jaar gaf op het Java Eiland in Amsterdam. Maar ook opnamen van optredens, interviews, backstage-reportages en video's uit de periode vanaf de vorige dvd 'Mother Earth Tour' tot heden zijn op de dvd terug te vinden.

Het nieuwe album van Within Temptation wordt rond volgend jaar zomer verwacht. "We hebben de laatste tijd zoveel inspiratie opgedaan met als resultaat al behoorlijk veel nieuw materiaal", schrijft de band op de site. "Ondanks dat gaan we voorlopig zoveel mogelijk door met schrijven om iedereen dadelijk proberen te verrassen met een zeer bijzonder en afwisselend album."

Ook werd bekend dat de groep genomineerd is voor een Award voor 'Best Dutch & Belgian Act' bij de MTV European Music Awards 2005. Deze show vindt 3 november plaats in Lissabon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen