Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon: Ik ben erg van mezelf geschrokken

Shownieuws

Gordon is 'erg' van zichzelf geschrokken nadat hij de eerste uitzending op een varkensfokkerij terugzag van 'Joling en Gordon over de vloer'.

Zanger en presentator Gordon is 'erg' van zichzelf geschrokken nadat hij de eerste uitzending terugzag van 'Joling en Gordon over de vloer'. Dit vertelde hij zondagavond in het tv-programma 'Linda & Beau'. "Na de uitzending van die varkens ben ik erg van mezelf geschrokken" Gerard Joling, die ook te gast was in hetzelfde programma reageerde gevat "Omdat je zo erg op een varken lijkt. Ik zei nog: zoek de verschillen."

Een liefdesrelatie tussen Joling en Gordon zit er volgens het tweetal niet in. "Ik zou er niet dood op gevonden willen worden" meldt Gordon. "Ik heb thuis al schapen op mijn weiland lopen, dus ik neem hem niet", is Gerard's reactie hierop. "Ik vind Gordon niet lelijk, maar ik vind hem ook verre van knap." Volgens Gordon is Gerard ook niet zijn type. " Het is een leuke man. Maar hij is altijd zo gemeen tegen me."

Joling en Gordon scoren hoge kijkcijfers met hun reality-soap bij Talpa. Gemiddeld kijken er achthonderdduizend mensen per aflevering. De zender zendt dinsdagavond een compilatie uit met nog niet eerder uitgezonden hoogtepunten. "Dinsdag komen echt alle dingen voorbij die eigenlijk niet uitgezonden hadden mogen worden, maar dat doen ze uiteindelijk toch", legt Joling uit. "Dat is heel erg heftig. Het is wel op het randje allemaal."

De laatste aflevering van de serie kon wegens de griep van Joling vorige week niet gedraaid worden. Joling laat weten dat er deze week uiteindelijk besloten is om toch nog een nieuwe aflevering op te nemen. De negen afleveringen zullen in november ook op dvd verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen