Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Concert Robbie Williams uitverkocht

Shownieuws

Het eenmalige concert van Robbie Williams in Nederland is zondag binnen een paar uur uitverkocht. Het optreden vindt woensdag om 21.00 plaats in Paradiso.

Het eenmalige concert van Robbie Williams in Nederland was zondag binnen een paar uur uitverkocht. Het optreden vindt woensdag om 21.00 uur plaats in het Amsterdamse Paradiso.

Zondagochtend werd op Radio 538 bekendgemaakt dat de 850 kaarten voor het optreden van de Britse zanger vanaf 11.00 te koop waren aan de kassa van Paradiso. Omdat het nieuws over de kaartverkoop was uitgelekt, stonden er 's ochtends al honderd mensen te wachten voor Paradiso. Rond 11.00 was dat aantal uitgegroeid tot bijna driehonderd. "Er kwamen ineens allemaal brommers aanrijden en mensen sprongen uit taxi's", vertelt Mojo-woordvoerder Jan-Willem Luijken. "Er was natuurlijk maar één verkooppunt voor de kaarten. Als de kaarten ook via de telefoon besteld hadden kunnen worden, was het nog veel sneller gegaan."

Het optreden van Williams vindt plaats in het kader van de release van zijn nieuwe album 'Intensive Care', dat vanaf 24 oktober lig in de winkel ligt. Maandag komt de eerste single van het nieuwe album uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen