Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Morgan Freeman opent benefietconcert

Shownieuws

Morgan Freeman heeft zaterdag het benefietconcert 'Mississippi rising' geopend. De opbrengsten gaan naar de slachtoffers van de orkanen Katrina en Rita.

De Amerikaanse acteur Morgan Freeman heeft zaterdag het benefietconcert 'Mississippi rising' geopend. De opbrengsten van het concert gaan naar de slachtoffers van de orkanen Katrina en Rita. "We komen er weer bovenop", zei de 68-jarige oscarwinnaar met tranen in zijn ogen. Freeman woont zelf in Tallahatchie in het noorden van Mississippi.

Meer dan veertig beroemdheden traden op tijdens het benefietconcert in Mississippi. Zo zong Macy Gray het 'Redemption song' van Bob Marley, bracht Faith Hill de nummers 'Mississippi girl' en 'Breathe' ten gehore en gaf televisiester Ray Romano een 'stand-up comedy'-optreden.

Ook was tijdens het benefietconcert een documentaire van actrice Whoopie Goldberg te zien, waarin ze langs de rampgebieden trok. "Als je de film 'Wizard of Oz' kijkt, zie je allerlei dingen voorbij vliegen in de lucht. Het lijkt wel alsof alles hier is geland', vertelde ze terwijl ze langs de verwoeste huizen reed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen