Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jerry O'Connell geschrokken van diamantprijzen

Shownieuws

Jerry O'Connell heeft vorige maand zijn vriendin Rebecca Romijn ten huwelijk gevraagd met een diamanten ring, maar hij had liever wat goedkopers gekocht.

De Amerikaanse acteur Jerry O'Connell heeft zijn vriendin Rebecca Romijn ten huwelijk gevraagd met een diamanten ring, maar hij had liever een wat goedkopere steensoort aangeschaft. Tijdens zijn zoektocht naar de juiste ring overweegde de 'Jerry Maguire'-acteur vanwege de hoge diamantprijzen een imitatie-diamant te kopen. Dit meldt Contactmusic.

"Het engste van het hele huwelijk is het kopen van een verlovingsring", zegt de 31-jarige O'Connell. "Ik heb nog nooit van mijn leven dure juwelen gekocht dus ik heb me nog nooit gerealiseerd hoe duur dat spul wel niet is!" O'Connell snapt niet dat er zo moeilijk wordt gedaan over nepdiamanten. "Wat is er mis met goede imitaties? Als ik een rapper was, zou ik mezelf helemaal volhangen met die dingen!"

Jerry O'Connell en Rebecca Romijn (32) hebben zich vorige maand verloofd. Voor O'Connell is het de eerste keer dat hij in het huwelijksbootje stapt. Romijn was eerder zes jaar getrouwd met 'Full House'-acteur John Stamos.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen