Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hilary Duff krijgt eigen parfum

Shownieuws

Hilary Duff gaat in samenwerking met cosmeticaconcern Elizabeth Arden een eigen parfumlijn op de markt brengen.

Hilary Duff gaat in samenwerking met cosmeticaconcern Elizabeth Arden een eigen parfumlijn op de markt brengen. Dit heeft de 18-jarige actrice en zangeres samen met Elizabeth Arden-directeur Scott Beattie bekend gemaakt. Het luchtje moet volgend jaar op de markt komen in de Verenigde Staten.

Duff is enthousiast over haar eigen parfum. "Ik ben gek op het dragen van een heerlijk luchtje, zonder parfum voel ik me kaal." Duff heeft al een idee van hoe het luchtje moet gaan ruiken. "Ik wil een lijn op de markt brengen die fris en innovatief is. Een luchtje dat iedereen wil dragen, inclusief ik zelf."

Ook Beattie kijkt uit naar de samenwerking met de Amerikaanse tienerster. "Hilary spreekt mensen over de hele wereld van alle leeftijden aan vanwege haar enorme talent en prachtige uitstraling. We zijn enorm trots op Hilary en met haar als inspiratiebron zullen we een mooie lijn ontwikkelen."

Hilary is niet de eerste Amerikaanse ster die in samenwerking met het Elizabeth Arden een eigen parfum op de markt brengt. Zangeres Britney Spears en actrice Elizabeth Taylor gingen haar voor.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen