Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bastiaan Ragas treedt op met Maud

Shownieuws

Bastiaan Ragas gaat met ex-Idol Maud optreden. In samenwerking met de organisatoren van 'Heeren van Amstel' zingen ze samen in muziekcafés.

Bastiaan Ragas gaat met ex-Idol Maud optreden. In samenwerking met de organisatoren van 'Heeren van Amstel' zingen ze samen in muziekcafés. Dat vertelde Bastiaan maandag in een chatsessie op zijn fansite. Ragas ziet uit naar de optredens met Maud. "Het is een schatje", verklaart hij. De zanger heeft niet gezegd waar en wanneer de optredens plaatsvinden.

Tijdens de chatsessie vertelde de 34-jarige zanger uitgebreid over zijn bezigheden en plannen voor de toekomst. Zo gaat hij meewerken aan de show 'Dichter bij Liesbeth' van Liesbeth List en vertrekt hij in oktober naar Engeland om nieuwe nummers te schrijven. Volgens hem kan dat niet in Nederland. "Ik ga met Engelse schrijvers nieuwe liedjes maken." Bastiaan heeft al een idee van wat hij wil schrijven in Engeland. "Ik ga een aantal uptempo nummers schrijven, dat lijkt me eens leuk als single."

Bastiaan is ook bekend als acteur. Hij speelt momenteel de rol van 'Jochem' in de dagelijkse komedie 'Samen' op Talpa. Wat hem betreft mag zijn aandeel in de serie wat uitdagender zijn. "Ik wil wel dat de scripts iets heftiger worden. Ik hoop dat Jochem wat gemener wordt."

Daarnaast vertelde Bastiaan tijdens de chatsessie dat hij is gevraagd mee te doen aan het televisieprogramma 'Dancing with the stars', maar dat aanbod heeft hij afgeslagen. "Ik had het te druk. Ik ben niet zo'n fan van dansen, althans van choreografie", legt hij zijn keuze uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen