Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Ekdom blijft bij 3FM

Shownieuws

Gerard Ekdom blijft de komende twee jaar iedere werkdag Avro Arbeidsvitaminen presenteren op radiozender 3FM. "Ik hoor echt thuis op 3FM."

Gerard Ekdom blijft de komende twee jaar iedere werkdag Avro Arbeidsvitaminen presenteren op radiozender 3FM. "Ik hoor echt thuis op 3FM. Bij de Avro heb ik een geweldig team en Arbeidsvitaminen, dat volgend voorjaar zestig jaar bestaat, is nog steeds het best beluisterde programma op deze popzender", verklaart Ekdom.

Zendercoördinator Florent Luyckx legt uit waarom de Avro verder wil met Ekdom. "Gerard heeft Arbeidsvitaminen een geheel eigen stijl en persoonlijkheid gegeven. Ik ben erg gelukkig met deze nieuwe overeenkomst". Het programma is iedere werkdag te horen tussen 09.00 uur en 12.00 uur.

Gerard begint zijn nieuwe contractperiode met een speciaal project. Het team van Arbeidsvitaminen vertrekt naar de Filippijnen om vanuit daar van maandag 12 tot en met vrijdag 17 september uitzendingen te verzorgen. Dit gebeurt in het kader van een project in samenwerking met het Liliane Fonds, waarin de plaats van kinderen en jongeren met een handicap in verschillende samenlevingen wordt belicht.

Tijdens de uitzendingen bezoekt Ekdom zelf sloppenwijken en laat hij de luisteraar meereizen naar Manilla, Iloilo en het eiland Guimaras. "Ik heb geen idee wat me te wachten staat", vertelt de presentator. "Je kunt de wereld niet veranderen, maar als niemand iets doet, gebeurt er helemaal niets. Ik heb er in ieder geval zin in."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen