Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Russell Crowe: Mijn vrouw is niet zielig

Shownieuws

Russell Crowe wil dat iedereen weet dat zijn vrouw niet zielig is. Mensen denken dat ze heel wat heeft te verduren, maar ze is dolgelukkig met haar man.

Russell Crowe wil dat iedereen weet dat zijn vrouw Danielle Spencer niet zielig is. Omdat de Australische acteur bekend staat om zijn agressieve gedrag en de ruzies met collega-acteurs, bestaat het idee dat zijn echtgenote heel wat met hem heeft te stellen. Ze krijgt dan ook regelmatige meelijdende blikken toegeworpen, meldt International Movie Database.

"Mijn vrouw wordt niet goed van al die mensen die haar aankijken alsof ze zielig is", vertelt de 41-jarige acteur. "Soms zou Danielle iedereen die haar zo'n treurige blik toewerpt apart willen nemen, zodat ze kon vertellen hoe geweldig haar leven eigenlijk is, hoe gelukkig ze is met haar echtgenoot en hoeveel hij om haar geeft."

Deze zomer kwam de Gladiator-acteur in het nieuws na de mishandeling van een hotelmedewerker. Crowe zou een telefoon naar het hoofd van de man hebben gegooid nadat hij geen verbinding kon krijgen met zijn vrouw in Australië. De acteur heeft zijn excuses aangeboden en een schadevergoeding van honderdduizend dollar betaald aan het slachtoffer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen