Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Cher' wint eerste 'In de huid van'

Shownieuws

De 42-jarige Ingrid Striek heeft vrijdagavond als Cher de finale gewonnen van het televisieprogramma 'In de huid van'. Tweede werd Sam Kramer als Bono van U2.

De 42-jarige Ingrid Striek heeft vrijdagavond als Cher de finale gewonnen van het televisieprogramma 'In de huid van'. Striek kreeg de meeste punten van zowel de vakjury als van het publiek. Tweede werd de 30-jarige Sam Kramer uit Hardewijk. Hij kroop in de huid van Bono van U2. Op de derde plaats eindigde Nyjolene Grey als Alicia Keys. Striek won de hoofdprijs van vijftigduizend euro.

De winnares uit Huissen, die in het dagelijkse leven werkt als schoonheidspecialiste, heeft haar eerste schnabbel al binnen. De zangeres mag zaterdagavond als Cher optreden tijdens een privé-feestje van zanger en presentator Gordon. Voor het gewonnen geldbedrag heeft ze al een bestemming gevonden, verzekerde ze haar vrienden en familie in de studio. "We gaan met z'n allen op vakantie. Dat heb ik beloofd."

De vakjury bestond uit componist Tjeerd Oosterhuis, presentatrice Angela Groothuizen en voorzitter Henny Huisman. Zowel Groothuizen als Oosterhuis was 'erg onder de indruk' van Striek. "Als je je ogen dicht doet, hoor je echt Cher", verklaarde Groothuizen. "Zoals ze daar op het podium staat, de bewegingen, haar uiterlijk, je zou er bijna intrappen."

Ruim driehonderdduizend mensen keken naar de finale van het door Winston Gerschtanowitz gepresenteerde Talpa-programma.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen