Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss mist verjaardag dochtertje

Shownieuws

Kate Moss was donderdag niet aanwezig op de verjaardag van haar dochtertje Lila omdat het supermodel momenteel in een afkickkliniek in Phoenix zit.

Kate Moss was donderdag niet aanwezig op de verjaardag van haar dochtertje Lila. Moss verblijft momenteel in een afkickkliniek in Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona om van haar cocaïneverslaving af te komen. Lila is 3 jaar geworden.

Het dochtertje van het supermodel vierde de dag met haar grootouders, haar vaste kindermeisje en veertig vrienden in het huis van Kate in Londen. Na het thuisfeestje verkasten de aanwezige kinderen naar de naburige speeltuin 'Topsy Turvy', waar de rest van de dag werd gespeeld.

De kliniek waarin Kate is opgenomen, heeft als regel dat geen contact mag worden onderhouden met de buitenwereld. Telefoontjes zijn daarmee uit den boze. Volgens insiders is voor de verjaardag van Lila een uitzondering gemaakt en heeft Kate haar dochtertje kunnen feliciteren.

Kate heeft Lila niet meer gezien sinds het nieuws over haar cocaïnegebruik twee weken geleden bekend werd. Naar verluidt is ze er kapot van de verjaardag van haar dochter te hebben gemist.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen