Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Winslet en Diaz samen op vakantie

Shownieuws

Kate Winslet onderhandelt met filmmaatschappij Columbia Pictures over een rol in de romantische komedie 'Holiday'. Ze zou daarin spelen naast Cameron Diaz.

Kate Winslet onderhandelt met filmmaatschappij Columbia Pictures over een rol in de romantische komedie 'Holiday'. De 30-jarige Winslet zou daarin te zien zijn naast Cameron Diaz. Vorige week liepen de onderhandelingen op niets uit, vanwege een conflict over het tijdschema. Volgens de studio is het conflict nu opgelost.

De regie van de film is in handen van Nancy Meyers. De romantische film is voor haar de opvolger van 'Something gotta give' met Jack Nicholson en Diane Keaton in de hoofdrollen. 'Holiday' gaat over een doorgewinterde Amerikaanse vrouw (Diaz) die tegen een Britse uit een dorpje (Winslet) aanbotst. De twee blijken een probleem met mannen te delen.

Het is een druk jaar voor Winslet. Momenteel filmt ze voor Todd Fields 'Little children' en leent ze haar stem aan Dreamworks animatiekomedie 'Flushed away'. De voor vier Oscars genomineerde actrice is vanaf december te zien in 'All the kings men'. Onlangs had ze een rolletje in de serie 'Extras'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen