Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bon Jovi als eerste in nieuwe Wembley-stadion

Shownieuws

Bon Jovi is de eerste band die heeft aangekondigd op te treden in het nieuwe Wembley -stadion in Londen. Het stadion werd zes jaar lang verbouwd.

Bon Jovi is de eerste band die heeft aangekondigd op te treden in het nieuwe Wembley -stadion in Londen. Het stadion opent in mei zijn deuren na een verbouwing die zes jaar heeft geduurd. Bon Jovi was ook de laatste band die in het oude Wembley een concert gaf.

De Amerikaanse rockers staan op 11 juni op het gloednieuwe podium. Een maand daarvoor opent het stadion met de finale van de FA Cup, de Engelse beker voor voetbalteams. In Nederland is de band op 25 mei te zien in het Goffertpark in Nijmegen.

Volgens zanger Jon Bon Jovi kijkt de band erg uit naar het optreden in Londen. "We hebben ontzettend veel zin om in het nieuwe Wembley te staan en nieuwe herinneringen te creëren met onze fans. Het wordt een onvergetelijke avond."

Het laatste album van de band, 'Have a nice day', staat momenteel in zowel de Verenigde Staten als in Groot-Brittannië op de tweede plaats in de Album Top 100. In Nederland staat de cd op de eerste plaats van die lijst.

Het oude Wimbley-stadion staat bekend om de onvergetelijke concerten die er hebben plaatsgevonden. Zo werd de eerste Live Aid er gehouden en traden onder meer Queen, Michael Jackson en The Rolling Stones er op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen