Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Streisand en Gibb werken weer samen

Shownieuws

Barbra Streisand en 'Bee Gee' Barry Gibb hebben voor het sinds vijfentwintig jaar weer samengewerkt. Gibb schreef een nummer voor haar nieuwe album.

Streisand en Gibb werken weer samen

Barbra Streisand en 'Bee Gee' Barry Gibb hebben voor het sinds 25 jaar weer samengewerkt. Gibb schreef voor het nieuwe album van Streisand het nummer 'Stranger in a strange land'. Barbra heeft een simpele verklaring voor de tijd die voorbij ging sinds de laatste samenwerking tussen de twee. "De tijd gaat nou eenmaal razendsnel."

Het nummer 'Stranger in a strange land' gaat over de inval van de VS en zijn bondgenoten in Irak. "De oorlog in Irak is zinloos, ik snap niet waarom we daar zitten", vertelt de 63-jarige Streisand. "We zitten in Irak en willen de mensen geen pijn doen, maar toch steunen we de troepen in Irak. De geschiedenis herhaalt zich." Ze maakt zich geen zorgen over de gevolgen van het politieke karakter van het nummer. "Daar denk ik niet aan. Als ik in iets geloof, sta ik er ook geheel achter."

Barbra Streisand en Barry Gibb werkten in 1980 samen aan het album 'Guilty' van Streisand. Op de plaat staan bekende nummers als 'Woman in love' en 'Guilty'. Barbra is blij dat ze opnieuw heeft samengewerkt met Gibb. "Barry heeft enorm veel talent. Hij kan een nummer schrijven, produceren, zingen en ook nog de tweede stem inzingen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen