Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Will and Grace live op televisie

Shownieuws

De eerste aflevering van het achtste seizoen van de komedieserie 'Will and Grace' is donderdag live uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

De eerste aflevering van het achtste seizoen van de komedieserie 'Will and Grace' is donderdag rechtstreeks uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Met uitzondering van wat gegiechel van de acteurs Debra Messing (Grace) en Sean Hayes (Jack) zijn de opnamen probleemloos verlopen, meldt BBC News.

De aflevering moest twee keer worden opgenomen: één keer voor de kijkers in het westen van de Verenigde Staten en één keer voor de mensen in het oosten. In de aflevering zoent Eric McComack (Will) met Hollywood-acteur Alec Baldwin. Sean Hayes had vanwege een eerder ongeluk het grootste deel van de opnamen een ooglapje voor.

De eerste aflevering van 'Will and Grace' was in 1998 te zien op de Amerikaanse televisie. Inmiddels is de komedieserie uitgegroeid tot een van de best bekeken televisieprogramma's. In 2003 kreeg Debra Messing een Emmy voor haar rol van Grace. Dit jaar is in de Verenigde Staten het laatste seizoen van 'Will and Grace' te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen