Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Junkie XL mixt nummer Britney Spears

Shownieuws

De Nederlandse producer/DJ Junkie XL heeft een nummer van Britney Spears gemixt voor het nieuwe album 'Remixed'. Het nummer wordt in een reclame gebruikt.

De Nederlandse producer en deejay Junkie XL heeft een nummer van Britney Spears gemixt voor het nieuwe album 'Remixed'. Tom Holkenborg, zoals de echte naam van Junkie XL luidt, heeft het lied 'And then we kiss' onder handen genomen, meldt Billboard. Het gemixte nummer wordt gebruikt voor de reclamecampagne van 'Fantasy', het nieuwe parfum van Britney Spears.

Op het album 'Remixed', dat in november uitkomt in de Verenigde Staten, mixen artiesten bekende nummers van Britney Spears. Behalve de remix van Junkie Xl staan op het album onder meer een mix van 'Toxic' door Peter Rauhofer en een remix van 'Baby one more time' van Davidson Ospina. Britney houdt zelf ook van dance-muziek. Met 'Me against the music' (2003) en 'Toxic' (2004) stond ze hoog in de Hot Dance Music/Club Play Charts van Billboard.

Junkie XL brak twee jaar geleden wereldwijd door met een remix van het Elvis-nummer 'A little less conversation'. Woensdag geeft hij een concert in het Utrechtse Tivoli ter gelegenheid van het Nederlands Film Festival.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen