Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jane Fonda komt naar Nederland

Shownieuws

Jane Fonda komt in oktober naar Nederland om haar nieuwe autobiografie 'My life so far' te promoten. De vertaalde versie verschijnt half oktober in Nederland.

Jane Fonda komt in oktober naar Nederland om haar nieuwe autobiografie 'My life so far' te promoten. De vertaalde versie verschijnt half oktober in Nederland en vertelt het levensverhaal van de Amerikaanse actrice. In de Verenigde Staten is 'My life so far' een bestseller.

Ter gelegenheid van de komst van Fonda organiseert het Filmmuseum in Amsterdam van 12 oktober tot 2 november een Jane Fonda-retroperspectief. De tweevoudig Oscar-winnares opent de tentoonstelling zelf. Tijdens de terugblik op de carrière van Fonda worden verschillende films van de 67-jarige actrice vertoond, waaronder 'Barbarella' (1967), 'La ronde' (1964) en 'Monster-in-law' (2005).

Jane Fonda heeft sinds 1960 in meer dan 45 films gespeeld. Na een jarenlange afwezigheid in Hollywood maakte ze onlangs haar comeback in de romantische komedie 'Monster-in-law', waar ze tegenover Jennifer Lopez speelt. Fonda is verder bekend van haar fitnessvideo's en -boeken en haar huwelijk met mediamagnaat Ted Turner.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen