Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eigen programma John van den Heuvel

Shownieuws

Misdaadverslaggever John van den Heuvel gaat in het nieuwe televisieprogramma 'Bureau misdaad' op eigen wijze criminaliteit te lijf.

Misdaadverslaggever John van den Heuvel gaat in het nieuwe televisieprogramma 'Bureau misdaad' op eigen wijze criminaliteit te lijf. De crimedeskundige van RTL Boulevard en journalist van De Telegraaf volgt in het programma de actualiteiten op misdaadgebied en gaat op eigen onderzoek uit. De eerste aflevering is op 3 november op RTL5.

Van den Heuvel wil met zijn programma de misdaad 'een menselijk gezicht geven'. Hij laat daarom van alle betrokkenen in een zaak portretten zien. Ook maakt hij gebruik van compositietekeningen en videobeelden. Interviews en toelichtingen worden zo veel mogelijk vanaf de plaats van het delict gepresenteerd.

"Met 'Bureau misdaad' wordt de kijker straks nog beter geïnformeerd en geamuseerd door zijn kijk op de misdaadactualiteiten", denkt de programmaleider van RTL5. Volgens hem is de laatste jaren sprake van toenemende aandacht voor misdaadjournalistiek. Dat zou mede zijn te danken aan de onthullingen van Van den Heuvel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen