Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Travolta mogelijk in huid van J.R. Ewing

Shownieuws

John Travolta kruipt mogelijk in de huid van J.R. Ewing. De 51-jarige Travolta zou de rol spelen in de verfilming van de jaren tachtig hitserie 'Dallas'.

De Amerikaanse acteur John Travolta kruipt in de huid van J.R. Ewing. De 51-jarige Travolta speelt de rol volgens het Amerikaanse filmblad Variety in de bioscoopversie van de televisieserie Dallas uit de jaren '80. Ook Mel Gibson, Kevin Costner en Tommy lee Jones zouden interesse hebben voor de rol.

Het is nog onzeker of Travolta tijd kan vinden om de rol van Ewing te spelen. Onlangs werd hij ook benaderd voor de rol van Edna Turnblad in de verfilming van de musical 'Hairspray'. Costner heeft laten weten eerst het definitieve script te willen lezen, voordat hij de rol in overweging neemt. Het besluit over de invulling van de belangrijkste rollen wordt genomen wanneer het scenario voor de film helemaal rond is.

Catherine Zeta-Jones wordt het meest genoemd als kanshebber voor de rol van Sue Ellen, de vrouw van J.R.. Deze rol werd in de serie vertolkt door Linda Gray. Ook Demi Moore en Jennifer Lopez worden genoemd als kanshebbers. Voor de rol van Pamela Ewing, in de serie gespeeld door Victoria Principal, zouden de filmmakers hun ogen hebben laten vallen op Reese Witherspoon of Drew Barrymore. Voor nichtje Lucy Ewing (Charlene Tilton) wordt gedacht aan Lindsay Lohan of Jessica Simpson.

Matthew McConaughey wordt verder genoemd als kanshebber voor de rol van Bobby Ewing, in de oorspronkelijke serie gespeeld door Patrick Duffy. De rol van de onlangs overleden Miss Ellie (Barbara Bell Geddes) zou geschikt zijn voor Jane Fonda. De film wordt geregisseerd door de Australische regisseur Robert Luketic. De opnamen starten volgend jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen