Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ralph verlaat Big Brother-huis

Shownieuws

De 30-jarige brandweerman Ralph is de tweede bewoner die het Big Brother-huis heeft moeten verlaten. Donderdagavond kreeg hij de minste stemmen.

De 30-jarige brandweerman Ralph is de tweede bewoner die het Big Brother-huis heeft moeten verlaten. Donderdagavond kreeg hij de minste stemmen en kon hij na vier weken zijn spullen pakken. De 26-jarige student Rikkert werd twee weken geleden als eerste uit het huis gestemd.

Ralph kwam op de tweede dag het huis binnen en is de ex-vriend van de 26-jarige accountmanager Nathalie. Hij reageerde niet teleurgesteld. "De eerste twee weken waren erg heavy. Het publiek beslist, jammer dat ik eruit moet, maar ik ben blij", vertelde hij donderdagavond in de live-uitzending van Talpa voor zeshonderdduizend kijkers.

Vlak voor zijn vertrek liet hij zijn ex Nathalie weten dat zij nog niet uit zijn hart is verdwenen. Hoewel zij er mede de oorzaak van is dat Ralph uit het huis moest verdwijnen, heeft zij het moeilijk met zijn vertrek. Zodra Ralph verdwenen was, keerde zij huilend richting de gang om even alleen te zijn. In de uitzending via internet is te horen dat Nathalie 'in de war' is van de weken met haar ex in het Big Brother-huis.

Ralph liet in de rechtstreekse uitzending weten nog altijd verliefd te zijn op Nathalie. "Misschien is het wel iets dat nooit meer over gaat", vertelde hij presentatrice Bridget Maasland. "Maar ze heeft een vriendje." Hij antwoordde veelzeggend op de vraag of hij denkt dat zij ook nog gevoelens heeft voor hem: "Nou, je ziet de beelden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen